Saturday, July 17, 2010

Hari Cuti

Hari ni hari sabtu tak kerja,bestnya dapat spend masa dengan family,tak tahu lagi ni nak bawa anak pergi jalan ke mana,my love ajak pergi tengok rumah kami,tak sabarlah tu agaknya nak pindah,sama jugaklah dengan saya ni hehe...alangkah indahnya dapat tinggal di rumah sendiri.

Anak ke-2 and ke-3 agak kurang sihat,maybe cuaca tak berapa ok kot,penat jugaklah sebab si kecil ni tak nak menyusu maybe puncanya tak sedap badan kot,,bolehlah pump susu ni kan bawak bekal pergi taska,baru nak masuk 3 bulan sekarang ni kene bekalkan susu Aniq ni 18 oz 1 hari..uhh banyaknya,kalau ikutkan dah malas dah nak teruskan penyusuan susu ibu ni,tapi bila fikir dah niat dari belum dilahirkan so kenelah teruskan,yang bestnya FREE tak payah keluar modal besar.

No comments:

Post a Comment